Cine suntem

Povestea noastră a început în anul 2006, inițial compania fiind o subsidiară a grupului Awinta GmbH, una dintre cele mai prestigioase companii specializată în dezvoltarea de aplicații și soluții software pentru piața farmaceutică din Germania. În a doua jumătate a lui 2015, ne-am schimbat denumirea în Kronsoft Development, compania devenind membră a unuia dintre liderii pieței de profil din Germania – Noventi Group.

Prin devotament, implicare și profesionalism am ajuns în prezent să fim una dintre companiile de referință din industria IT din Brașov.

Compania noastră este specializată în dezvoltarea de diferite aplicații și soluții IT pentru industria pharma&healthcare din Germania. În prezent suntem o echipă de peste 110 de persoane cu experiență și expertiză care oferă servicii integrate de calitate clienților noștri începând de la: arhitectură, development, quality assurance, web design, maintenance și technical support.

Întrucât ne simțim parte din comunitate, iar succesele și realizările noastre sunt strâns legate de Brașov, am vrut să marcăm acest lucru și am decis să ne construim în acest oraș minunat o casă nouă și modernă de referință.

Kronsoft Center ne dorim să fie nu doar noul nostru sediu, ci și un simbol al apartenenței companiei Kronsoft Development la orașul, comunitatea și lumea de business IT a Brașovului.